Hovedentreprise

Ønsker du selv at have det overordnede ansvar for dit byggeri, er Lokato Entreprise A/S et godt valg som hovedentreprenør.

I tæt samarbejde med dig og dit rådgiverteam sørger vi for, at tegningerne bliver til netop det byggeri, som du har drømt om.

Med Lokato Entreprise som hovedentreprenør på jeres næste byggeri tager vi os af byggeledelsen og selve udførelsen af dit projekt. Jeres rådgiverteam leverer projektets færdige tegnings- og beskrivelsesmateriale, ligesom de også sørger for indhentning af eventuelle myndighedstilladelser.

Lokato Entreprise udarbejder kontrakter med underleverandører, står for styring af projektøkonomien samt varetager ledelsen af arbejdsprocessen og de involverede fagentreprenører.

Lokato Entreprise sørger for, at jeres byggeri overholder tidsplanen uden at gå på kompromis mod det overordnede mål: At skabe et byggeri af højeste kvalitet.

Vi står gerne for din hovedentreprise

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Ring til Jens på 20 25 99 88 eller klik på knappen herunder og udfyld formularen. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.