TOTALENTREPRISE NÆR ÅRHUS OG HORSENS

Ved en totalentreprise overlader du alle de processer, der er forbundet med byggeriet, til ét enkelt firma. En af foredelene ved denne løsning er, at du er mere sikker på at få et sammenhængende, veludført resultat med et gennemgående udtryk. Du bliver desuden befriet for det pres og ansvar, der er forbundet med at gennemføre et byggeprojekt, da entreprisefirmaet har styr på hele projektet. Projektet bygger på en klar tidsplan og budgettet er lagt fast, efter du har underskrevet kontrakten.

Lokato Entreprise udfører totalentreprise i Aarhus og omegn, og med vores erfaring og faglighed fører vi dig gennem forløbet fra det første telefonopkald, til projektet står endeligt færdig, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller dit budget.

LÆN DIG BARE TILBAGE – VI HAR OVERBLIKKET

Lokato Entreprise har stor erfaring med styring af hovedentrepriser og mindre totalentrepriser. Vi er ansvarlige for fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet, fx. i forbindelse med opførsel af etplans typehuse eller sommerhuse.

Der er mange ting at være opmærksom, når du skal opføre en ny bygning fra bunden, men med vores erfaring og faglighed, har vi det overordnede overblik, og vi befrier dig derfor for ansvar og stress.

Vi har et stort netværk af faste samarbejdspartnere, der har specialiceret sig i forskellige former for håndværk. Sådan sikrer vi, at kvaliteten af det færdige byggeri bliver så høj som muligt, inden for det fastlagte budget, når vi udfører totalentrepriser i Aarhus eller omegn.

TOTALENTREPRISE DU KAN REGNE MED

Gennemsigtighed og god kommunikation er vigtig for os. Derfor er det afgørende for os, at du føler dig hørt gennem hele projektet fra start til slut.

For nogle har byggebranchen et blakket ry, og det ry vil vi gerne modbevise. Vi ved, at planlægning er altafgørende for, om et projekt lykkes, og vi gennemfører dit byggeprojekt med kyndige fagfolk, der har kompetencerne til at lægge en realistisk tidsplan og finde de bedste løsninger for dig.

GØR BOLIGDRØMMEN TIL VIRKELIGHED

Vores projektledere kombinerer en håndværkeruddannelse og uddannelse som bygningskonstruktør, og de har derfor både det overordnet overblik og en praktisk viden, der gør dem i stand til rådgive i forbindelse med materialevalg, tegninger og specialløsninger.

Vi udformer grundige plantegninger, som er et vigtigt værktøj, når vi skal visualiserer projektet for dig og forventningsafstemme. Vi tager udgangspunkt i dine behov, ønsker og økonomi. Derfor kan vi hjælpe dig med at gøre boligdrømmen til virkelighed med totalentreprise i Aarhus, Horsens og omegn.