Tilbygning

En tilbygning øger husets kvadratmeter. Det er vigtigt at vide hvordan tilbygningen spiller sammen med husets nuværende format. Du får hjælp til samspillet mellem både indvendige og udvendige materialer og udtryk, 

Når du skal have en tilbygning, kræver det overblik og indsigt. Vores professionelle team kan hjælpe dig med at gøre selv omfattende projekter overskuelige og lette at gå til, og ud fra budgettet afdækker vi mulighederne og udfærdiger et projekt, hvor du får mest muligt ud af det, der er til rådighed.

Vi er en oplagt samarbejdspartner for dig, der planlægger at udføre tilbygning i, eller omkring Horsens eller Aarhus. Så kontakt os i dag og lad os få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer videre med jeres tilbygning.

Hør mere om hvordan vi hjælper dig igennem byggeprocessen

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Ring til Anders på 20 98 99 88 eller klik på knappen herunder og udfyld formularen. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.

Tilbygning i Horsens som totalentreprise

Drømmer du om mere plads? Du behøver ikke rive teltpælene op og flytte i noget helt nyt. Ofte kan det være mere økonomisk og praktisk at bygge til. Du har nok allerede tænkt tanken, og det er måske derfor, du er landet her hos Lokato.

Vi er et entreprisefirma beliggende i Horsens. Vi tilbyder det, der kaldes for en totalentreprise. Det betyder, at vi står for alle aspekter af processen i forbindelse med din tilbygning. Fra de første idéer og tegninger til at hyre håndværkere ind, overse deres arbejde og aflevere den færdige tilbygning til dig.

En tilbygning i Horsens eller Aarhus er noget, vi kan hjælpe dig med. Vi udfører typisk vores arbejde i disse områder og har allerede hjulpet mange danskere med at tilføje ekstra kvadratmeter til deres boliger. Skal du være den næste?

Drømmen om en tilbygning

Et nyt familiemedlem. En ny hobby. Der kan være mange ting i livet, der giver anledning til at bygge til. Måske har du på forhånd købt en bolig, du vidste ville blive for lille hen ad vejen. Nu er tiden kommet til at udvide den.

Lokato tilbyder hjælp til tilbygning hele vejen rundt. Som totalentreprenør holder vi dig i hånden gennem enhver proces. Vi ved, at det er et stort skridt at bygge til,  og at det kræver mange overvejelser. Dem hjælper vi dig med at komme igennem på faglig vis.

Vi besidder en stor faglig stolthed og sætter en ære i det, vi laver. Men vi taler stadig jysk. Vi gemmer alle de fine fagord væk, når vi skal forklare tingene for dig. Du skal have den fulde indsigt i, hvordan byggeriet af din tilbygning kommer til at foregå – og ikke mindst også, hvad det kommer til at koste.

Professionelt opført tilbygning til hus

Tilbygning som totalentreprise er vejen at gå, hvis du vil gøre det nemt for dig selv. Vi er ved din side fra de indledende snakke til de første skitser, og når byggeriet går i gang.

Som erfarent byggefirma er vi gode til at finde løsninger på dine problemer. Du kan have et begrænset budget eller nogle specifikke ønsker til tilbygningen. Vi rådgiver dig omkring, hvad der kan lade sig gøre. Måske skal du skære et par kvadratmeter væk for at få budgettet til at gå op. Måske er der en bedre måde at indrette tilbygningen på.

Tilbygning i Aarhus? Altid en tryg byggeproces

Vi er din oplagte samarbejdspartner, hvis du vil bygge til i Aarhus og omegn. Byggeprocessen hos Lokato er altid sikker. Hos os kan du trygt gå i gang med en tilbygning. Vi varetager dine interesser som bygherre og sørger for at byggeriet lever op til kravene, og at deadlines bliver overholdt.

Få en snak om tilbygning i Aarhus

Lyder en totalentreprisetilbygning som noget for dig? Du er altid velkommen til at give os et kald. Det koster intet at tage en snak om dine drømme. Giver det mening, går vi videre med projektet og udarbejder et prisoverslag til dig.