TILBYGNING VED ÅRHUS, HORSENS OG OMEGN

Mange danskere bor i parcelhuse fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, og selvom boligerne i sin tid er opført i god kvalitet, lever de ikke op til forventninger, vi har i dag. En familieforøgelse kan skabe nye krav om plads, eller der kan opstå et nyt behov for lys eller rummelighed, der inspirerer os til at overveje mulighederne i vores bolig. En tilbygning kræver overblik og indsigt, men vores professionelle team kan hjælpe dig med at gøre selv omfattende projekter overskuelige og lette at gå til. Vi er en oplagt samarbejdspartner for dig, der planlægger at udføre tilbygning i, eller omkring, Aarhus.

Processen

01

KONTAKT OS

Ring til os og få en snak om tilbygning ved Aarhus eller Horsens. Med vores faglighed kan vi hjælpe dig med at danne et overblik og finde den røde tråd i projekt.

02

BOOKING

Book et bygningstjek af din ejendom, eller i forbindelse med dit køb af ny bolig. Vi udarbejdet et budget. Skulle der være noget af bygningsarbejdet, du gerne selv vil løse, finder vi også ud af det.

03

AFTALE

Vælger du at forsætte samarbejdet om tilbygningen med Lokato Entreprise, lægger vi sammen et budget. Ud fra budgettet afdækker vi mulighederne og udfærdiger et projekt, hvor du får mest muligt ud af det, der er til rådighed.

04

BUDGETTERING

Tegninger, byggetilladelse, tidsplan og betalingsplan udføres og budgettet låses fast.

05

OPSTART

Byggesagen bliver startet op, og vi følger op og fører løbende tilsyn. Vi følger op på de eventuelle udfordringer, der måtte opstå i forbindelsen med tilbygningen. Opstår der ændringer i projektet undervejs, finder vi også en løsning på det.

06

AFLEVERING

Udførsel af projektet og aflevering af huset.
Efterfølgende 2 gennemgange: Den første efter 1 år og den næste efter 5 år.

 

Ombygning generelt

Beslutningen om at bygge om er ofte et alternativ til at flytte. Du har nogle behov, som boligen ikke længere op til. Lokato Entreprise har mange års erfaring med ombygning af etplanshuse nær Aarhus, og vi giver gerne vores besyv med, hvis du har planer om ombygning i Aarhus, Horsens og omegn.

KVALITET FOR PENGENE

Der er ofte mange forskellige fagligheder i spil, når en bolig skal bygges om, og det er sjældent, at den mest oplagte håndværker til at lægge det nye gulv, er den samme, som lægger det bedste tag.

Hos Lokato Entreprise er en af vores styrker, at vores projektledere har kombineret en håndværkerfaglighed med en bygningskonstruktøruddannelse. Det betyder, at vi har det overblik, der er nødvendig for at planlægge et velfungerende ombygningsforløb. Vi ved, hvem der udfører en opgave bedst inden for budgettet, og derfor får du den bedste kvalitet og værdi for dine penge.

VI HJÆLPER MED DEN RØDE TRÅD

I forbindelse med ombygning nær Aarhus og Horsens, starter vi altid med et indledende møde og gennemgang af den bygning, du gerne vil bygge om. Vi lytter til dine ønsker og laver en plantegning, så vi tydeligt at visualisere forløbet for dig. Herefter formidler vi et tilbud. Vælger du at fortsætte med Lokato Entreprise som samarbejdspartner til, foretager vi en budgettering og lægger en tidsplan, før vi starter selve ombygningen.

Vi gør en dyd ud af, at kommunikationen er tydelig og gennemsigtig. Det er nemlig den måde, vi sikrer os, at vi bedst muligt opfylder dine ønsker, og vi forstår hinanden.

Brug for hjælp til din renovering?

Ring til os på +45 75 67 99 88 og lad os få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer videre.