TILBYGNING VED ÅRHUS, HORSENS OG OMEGN

Mange danskere bor i parcelhuse fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, og selvom boligerne i sin tid er opført i god kvalitet, lever de ikke op til forventninger, vi har i dag. En familieforøgelse kan skabe nye krav om plads, eller der kan opstå et nyt behov for lys eller rummelighed, der inspirerer os til at overveje mulighederne i vores bolig. En tilbygning kræver overblik og indsigt, men vores professionelle team kan hjælpe dig med at gøre selv omfattende projekter overskuelige og lette at gå til. Vi er en oplagt samarbejdspartner for dig, der planlægger at udføre tilbygning i, eller omkring, Aarhus.

EN VIGTIG HELHED

Vellykkede tilbygningsprojekter handler i høj grad om helhed og overblik, og netop dét er vi gode til. Kontakt os endelig og aftal et uforpligtende møde, hvis du skal have udført en tilbygning ved Aarhus eller Horsens.

Der er mange ting at tage højde, når du skal bygge til. De eksisterende omgivelser, selve boligen og dine behov skal gå op i en højere enhed, hvis projektet skal være en succes. Det er afgørende, at boligen fremstår som en harmonisk helhed både æstetisk og funktionelt.

Hvad enten du vælger en tilbygning, der følger boligens oprindelige udtryk til punkt og prikke, eller du foretrækker et mere moderne udtryk, der supplerer den oprindelige stil, står vi klar til at hjælpe med rådgivning, planlægning og udførelse af tilbygning i og omkring Aarhus.

MED DIG FRA START TIL SLUT

Det er en god idé at have en rådgiver med undervejs i alle byggeriets faser. De omkostninger, problemer og de ærgrelser du kan blive udsat for på egen hånd, kan ramme hårdt.

Med vores grundige erfaring med tilbygninger kan vi bevare overblikket og guide dig til en løsninger, der opfylder dine behov, og vi kan finde de bedste løsninger inden for dit budget.

Alle vores ansatte har en håndværkeruddannelse, suppleret med en konstruktøroverbygning, og vi kan hjælpe dig trygt i mål med dit projekt fra de første spæde idéer til tilbygningen står endeligt færdig.

For at opnå det bedste resultat, er det en fordel at tænke hele projektet igennem, inden du går i gang. Sådan sikrer duen god sammenhæng og helhed for huset. Vi kan allerede tidligt se, hvad der nemt kan lade sig gøre, og hvilke løsninger der er mere komplicerede.

MANGE ÅRS ERFARING MED TILBYGNING I OG OMKRING ÅRHUS

Vores projektledere har mange års erfaring fra byggebranchen, og vi kan finde de bedste specialister til den bedst pris, hvad end det gælder taglægning, et flot gulv eller noget helt tredje. Vi er gode til specialløsninger og sammen med dig finder vi den løsning, der passer til netop dine behov, idéer og drømme.

Det er vigtigt for os, at du føler dig hørt, og at du kan stole på os hele vejen gennem tilblivelsesprocessen. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre gennemsigtighed og rene linjer. Vi sørger for forklarende tegninger, så du kan danne dig et billede af, hvad der skal laves hvor. Tegningerne er et godt værktøj, som vi bruger til at visualisere forløbet for dig og forventningsafstemme. Mens projektet kører, fører vi løbende tilsyn med arbejdet, og vi følger op på eventuelle udfordringer, der opstå. Hvis der opstår nye ønsker undervej i bygningsprocessen, finder vi også en god løsning på det.

Kontakt os og aftal et møde, hvis du går rund med tanker om en tilbygning nær Aarhus.

Processen

01

KONTAKT OS

Ring til os og få en snak om tilbygning ved Aarhus eller Horsens. Med vores faglighed kan vi hjælpe dig med at danne et overblik og finde den røde tråd i projekt.

02

BOOKING

Book et bygningstjek af din ejendom, eller i forbindelse med dit køb af ny bolig. Vi udarbejdet et budget. Skulle der være noget af bygningsarbejdet, du gerne selv vil løse, finder vi også ud af det.

03

AFTALE

Vælger du at forsætte samarbejdet om tilbygningen med Lokato Entreprise, lægger vi sammen et budget. Ud fra budgettet afdækker vi mulighederne og udfærdiger et projekt, hvor du får mest muligt ud af det, der er til rådighed.

04

BUDGETTERING

Tegninger, byggetilladelse, tidsplan og betalingsplan udføres og budgettet låses fast.

05

OPSTART

Byggesagen bliver startet op, og vi følger op og fører løbende tilsyn. Vi følger op på de eventuelle udfordringer, der måtte opstå i forbindelsen med tilbygningen. Opstår der ændringer i projektet undervejs, finder vi også en løsning på det.

06

AFLEVERING

Udførsel af projektet og aflevering af huset.
Efterfølgende 2 gennemgange: Den første efter 1 år og den næste efter 5 år.