OMBYGNING VED ÅRHUS OG HORSENS

For mange danskere er huset, de køber blot første udkast til drømmeboligen, og de har allerede tidligt planer om, hvordan de kan bygge det om. For andre kommer ønsket om ændringer efterhånden som kravene til boligen ændrer sig, fx. med familieforøgelser, eller når børnene flyver fra reden.

Beslutningen om at bygge om er ofte et alternativ til at flytte. Du har nogle behov, som boligen ikke længere op til. Lokato Entreprise har mange års erfaring med ombygning af etplanshuse nær Aarhus, og vi giver gerne vores besyv med, hvis du har planer om ombygning i Aarhus, Horsens og omegn.

KVALITET FOR PENGENE

Der er ofte mange forskellige fagligheder i spil, når en bolig skal bygges om, og det er sjældent, at den mest oplagte håndværker til at lægge det nye gulv, er den samme, som lægger det bedste tag.

Hos Lokato Entreprise er en af vores styrker, at vores projektledere har kombineret en håndværkerfaglighed med en bygningskonstruktøruddannelse. Det betyder, at vi har det overblik, der er nødvendig for at planlægge et velfungerende ombygningsforløb. Vi ved, hvem der udfører en opgave bedst inden for budgettet, og derfor får du den bedste kvalitet og værdi for dine penge.

VI HJÆLPER MED DEN RØDE TRÅD

I forbindelse med ombygning nær Aarhus og Horsens, starter vi altid med et indledende møde og gennemgang af den bygning, du gerne vil bygge om. Vi lytter til dine ønsker og laver en plantegning, så vi tydeligt at visualisere forløbet for dig. Herefter formidler vi et tilbud. Vælger du at fortsætte med Lokato Entreprise som samarbejdspartner til, foretager vi en budgettering og lægger en tidsplan, før vi starter selve ombygningen.

Vi gør en dyd ud af, at kommunikationen er tydelig og gennemsigtig. Det er nemlig den måde, vi sikrer os, at vi bedst muligt opfylder dine ønsker, og vi forstår hinanden.

SKAB EN HELHED MED DIN OMBYGNING

Når du vælger at bygge om skyldes det oftest, at din bolig ikke længere lever op til de krav, du har til den, eller at du har fået nye behov. For at opnå den mest vellykkede ombygning af din bolig er det vigtigt, at du ser bygningen som en helhed. Her er nogle af de ting, du kan være opmærksom på, hvis du har planer om at bygge om - Overvej hvordan din ombygning påvirker hele huset.

Ofte tager man udgangspunkt i et enkelt rum, når man bygger om, men du bliver gladere for resultatet, hvis du tænker huset som en helhed. Sørg for at du bygger rummet om på en måde, så det bliver en harmonisk del af huset.

OVERVEJ HVILKE FUNKTIONER, DER ER VIGTIGE FOR DIG AT HAVE I DIT HJEM

Når man bygger om, kan man komme til at lade sine nye behov overskygge sine gamle behov, fordi man tager dem for givet. Gør det klart for dig selv, hvilke funktioner, du reelt har brug for. Fx. har du måske brug for et mindre rum, hvor du kan finde hvile.

VÆR SPECIFIK I MATERIALEVALGET

Vælg materialerne med omhu. Udover at nogle materialer måske passer bedre til dit temperament, er et valg af gennemgående materialer også en oplagt måde at skabe en sammenhængende stil i din bolig.

VÆR TRO MOD DEN OPRINDELIGE BYGNING

Du bygger om med henblik på at forny din bolig af den ene eller den anden grund, men selvom du måske går efter et nyt og moderne udtryk, er det stadig vigtigt at tage udgangspunkt i den oprindelige bygning. Det kan du fx. gøre ved at bruge nogle af de materialer, der er gennemgående i huset.

Lokato Entreprise kan hjælpe dig med at finde specialløsninger, der både tager højde for den oprindelige bygning og dine ønsker.

Hos Lokato Entreprise har vi en faglig ballast og erfaring, der gør os i stand til at rådgive og hjælpe dig igennem dit byggeprojekt. Kontakt os og få en snak, hvis du bor i Aarhus og omegn og går med drømme om ombygning.

Processen

01

KONTAKT OS

Ring til os og få en uforpligtende snak din ombygning nær Aarhus eller Horsens. Vi hjælper dig med at finde den røde tråd i dit byggeprojekt.

02

Booking

Få et bygningstjek af din bolig, eller i forbindelse med køb af ny ejendom. Efterfølgende udarbejder vi et budget. Hvis du selv vil løse noget af bygningsarbejdet, finder vi også en løsning, hvor vi tager højde for det.

03

Aftale

Hvis du vælger at forsætte samarbejdet med os, lægger vi sammen et budget for projektet med din tilbygning. Med udgangspunkt i budgettet afdækker vi mulighederne og opstiller et projekt, hvor du får mest muligt ud af rådighedsbeløbet.

04

BUDGETTERING

Budgettet låses fast, og vi udfører tegninger, byggetilladelse, tidsplan og betalingsplan.

05

OPSTART

Byggeprocessen startes op. Vi følger op på projektet og fører løbende tilsyn under ombygningen. Vi følger evt. problemer, der måtte opstå undervejs. Hvis der dukker ændringsønsker op undervejs, finder vi også en løsning på det.

06

AFLEVERING

Projektet udføres og huset afleveres.
Efterfølgende gennemgang efter 1 og 5 år.