OMBYGNING VED ÅRHUS OG HORSENS

For mange danskere er huset, de køber blot første udkast til drømmeboligen, og de har allerede tidligt planer om, hvordan de kan bygge det om. For andre kommer ønsket om ændringer efterhånden som kravene til boligen ændrer sig, fx. med familieforøgelser, eller når børnene flyver fra reden.

Processen

01

KONTAKT OS

Ring til os og få en uforpligtende snak din ombygning nær Aarhus eller Horsens. Vi hjælper dig med at finde den røde tråd i dit byggeprojekt.

02

Booking

Få et bygningstjek af din bolig, eller i forbindelse med køb af ny ejendom. Efterfølgende udarbejder vi et budget. Hvis du selv vil løse noget af bygningsarbejdet, finder vi også en løsning, hvor vi tager højde for det.

03

Aftale

Hvis du vælger at forsætte samarbejdet med os, lægger vi sammen et budget for projektet med din tilbygning. Med udgangspunkt i budgettet afdækker vi mulighederne og opstiller et projekt, hvor du får mest muligt ud af rådighedsbeløbet.

04

BUDGETTERING

Budgettet låses fast, og vi udfører tegninger, byggetilladelse, tidsplan og betalingsplan.

05

OPSTART

Byggeprocessen startes op. Vi følger op på projektet og fører løbende tilsyn under ombygningen. Vi følger evt. problemer, der måtte opstå undervejs. Hvis der dukker ændringsønsker op undervejs, finder vi også en løsning på det.

06

AFLEVERING

Projektet udføres og huset afleveres.
Efterfølgende gennemgang efter 1 og 5 år.

Ombygning generelt

Beslutningen om at bygge om er ofte et alternativ til at flytte. Du har nogle behov, som boligen ikke længere op til. Lokato Entreprise har mange års erfaring med ombygning af etplanshuse nær Aarhus, og vi giver gerne vores besyv med, hvis du har planer om ombygning i Aarhus, Horsens og omegn.

KVALITET FOR PENGENE

Der er ofte mange forskellige fagligheder i spil, når en bolig skal bygges om, og det er sjældent, at den mest oplagte håndværker til at lægge det nye gulv, er den samme, som lægger det bedste tag.

Hos Lokato Entreprise er en af vores styrker, at vores projektledere har kombineret en håndværkerfaglighed med en bygningskonstruktøruddannelse. Det betyder, at vi har det overblik, der er nødvendig for at planlægge et velfungerende ombygningsforløb. Vi ved, hvem der udfører en opgave bedst inden for budgettet, og derfor får du den bedste kvalitet og værdi for dine penge.

VI HJÆLPER MED DEN RØDE TRÅD

I forbindelse med ombygning nær Aarhus og Horsens, starter vi altid med et indledende møde og gennemgang af den bygning, du gerne vil bygge om. Vi lytter til dine ønsker og laver en plantegning, så vi tydeligt at visualisere forløbet for dig. Herefter formidler vi et tilbud. Vælger du at fortsætte med Lokato Entreprise som samarbejdspartner til, foretager vi en budgettering og lægger en tidsplan, før vi starter selve ombygningen.

Vi gør en dyd ud af, at kommunikationen er tydelig og gennemsigtig. Det er nemlig den måde, vi sikrer os, at vi bedst muligt opfylder dine ønsker, og vi forstår hinanden.

Brug for hjælp til din renovering?

Ring til os på +45 75 67 99 88 og lad os få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer videre.