Ombygning

For mange danskere er huset, de køber blot første udkast til drømmeboligen, og de har allerede tidligt planer om, hvordan de kan bygge det om. For andre kommer ønsket om ændringer efterhånden som kravene til boligen ændrer sig, fx. med familieforøgelser, eller når børnene flyver fra reden.

Beslutningen om at bygge om er ofte et alternativ til at flytte. Du har nogle behov, som boligen ikke længere op til. Lokato Entreprise har mange års erfaring med ombygning af etplanshuse nær Aarhus, og vi giver gerne vores besyv med, hvis du har planer om ombygning i Aarhus, Horsens og omegn.

I forbindelse med ombygning nær Aarhus og Horsens, starter vi altid med et indledende møde og gennemgang af den bygning, du gerne vil bygge om. Vi lytter til dine ønsker og laver en plantegning, så vi tydeligt at visualisere forløbet for dig. Herefter formidler vi et tilbud. Vælger du at fortsætte med Lokato Entreprise som samarbejdspartner til, foretager vi en budgettering og lægger en tidsplan, før vi starter selve ombygningen.

Vi gør en dyd ud af, at kommunikationen er tydelig og gennemsigtig. Det er nemlig den måde, vi sikrer os, at vi bedst muligt opfylder dine ønsker, og vi forstår hinanden.

Hør mere om hvordan vi hjælper dig igennem byggeprocessen

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Ring til Anders på 20 98 99 88 eller klik på knappen herunder og udfyld formularen. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.

Tryg ombygning i Horsens

Er drømmeboligen blevet for lille til familien? Drømmer du om mere plads i hverdagen? Om det er stuen, der ikke er stor nok, eller du mangler flere værelser til ungerne, giver det ofte god mening at bygge om. Det kan være i form af en tilbygning eller ændring af plantegningen ved f.eks. at slå flere rum sammen til ét.

Har du allerede fået godkendt byggeprojektet i banken, eller er du blot i gang med at researche dine muligheder?Lokato står altid klar til at tage en uforpligtende snak, så du kan komme godt videre - om det skal være en ombygning med hjælp fra os eller ej.

Bliv klar til ombygning - vigtige ting at vide

Der er flere ting, du bør vide, inden du begynder på en ombygning. Du skal:

Have et budget

Du er nødt til at vide, hvad det koster at bygge om. Det hjælper vi dig gerne med at finde ud af. Måske har du et udkast eller overslag fra din egen research. Vi hjælper dig med at komme frem til noget konkret

Have en plan 

Hvordan skal der bygges om? Det er ikke sikkert, du har lagt en klar linje endnu. Måske ved du bare, at du vil have mere plads. Vi hjælper dig med at visualisere din plan og rådgiver om, hvordan din bolig kan bygges om. 

Have en tidsramme 

De fleste har en idé om, hvornår deres ombygning skal være færdig. Nogle er realistiske, mens andre vil have det færdigt næste måned. Det kommer alt sammen an på, hvilken ombygning, der er tale om. Vi kommer med en konkret tidsplan, du kan forholde dig til.

Ombygning af hus - sådan hjælper vi dig

Det er en stor opgave at bygge om. Vælger du Lokato som din samarbejdspartner, er du garanteret en tryg proces med vejledning hele vejen igennem. Vi har stået for mange ombygninger og har en bred erfaring med forskellige hustyper, materialer og plantegninger. Vi hjælper dig med at nå i mål med din ombygning fra første indledende møde til den ombyggede bolig står færdig.

Book uforpligtende rådgivning til din ombygning i Aarhus

Vil du have et tilbud på ombygning i Horsens eller i Aarhus? Dette er vores primære områder - vi har allerede varetaget mange ombygninger og byggeri her. Af den grund har vi også et væld af loyale samarbejdspartnere i området, så vi altid kan leve op til dine krav og forventninger til ombygningen.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.