Privat

I dag bor mange danskere i boliger fra 70’erne, 80’erne eller 90’erne, og selvom husene i sin tid er opført i kvalitetsmaterialer, lever de ikke længere op til kravene, vi har til en bolig i dag.

Med de rette øjne og de rigtige hænder er der masser af muligheder for at forny dit hus, og vi står klar til at hjælpe med vores ekspertise og erfaring, hvis du overvejer en renovering eller en tilbygning.

I fællesskab fastlægger vi et budget, vi afdækker mulighederne inden for rammerne og får sammensat et projekt, hvor du får det maksimale ud af det, du har til rådighed. Vi skræddersyr en løsning til dit byggeprojekt

Ombygning

Når du bygger om, er det vigtigt at kende husets opbygning, så du får mest ud af dine nye rum og kvadratmeter. Hos os får du råd og vejledning til hvordan det lykkes på bedste vis.
Læs mere

Tilbygning

En tilbygning øger husets kvadratmeter. Det er vigtigt at vide hvordan tilbygningen spiller sammen med husets nuværende format.
Læs mere

Renovering

Når du renoverer dit hus, er det vigtigt at energioptimere. Du kan spare en masse penge på el- og varmeregninger ved at løse udfordringerne sammen med vores kendskab til byggeri.
Læs mere

Sommerhus

Det er individuelt fra hus til hus hvordan og hvor man skal begynde et renoveringsprojekt i sit sommerhus. Da udeområderne og udelivet er i fokus disponerer vi ofte budgettet og mulighederne anderledes end ved ombygning af et enfamilieshus.
Læs mere

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Ring til Anders på 20 98 99 88 eller klik på knappen herunder og udfyld formularen. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.