Renovering

Når du renoverer dit hus, er det vigtigt at energioptimere. Du kan spare en masse penge på el- og varmeregninger ved at løse udfordringerne sammen med vores kendskab til byggeri.

Mange danskere bor i parcelhuse fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, og selvom boligerne i sin tid er opført i god kvalitet, lever de ikke op til forventninger, vi har i dag.

Der er ofte mange forskellige fagligheder i spil, når en bolig skal renoveres, og det er sjældent, at den mest oplagte håndværker til at lægge det nye gulv, er den samme, som er bedst til renovering af tag.

Hos Lokato Entreprise er en af vores styrker, at vores projektledere har kombineret en håndværkerfaglighed med en bygningskonstruktøruddannelse. Det betyder, at vi har det overblik, der er nødvendig for at planlægge et velfungerende renoveringsforløb. Vi ved, hvem der udfører en opgave bedst inden for budgettet, og derfor får du den bedste kvalitet og værdi for dine penge.

Kontakt os for en snak om renovering. Vi kan hjælpe med at finde den røde tråd gennem dit projekt og med vores faglige indsigt måske se nogle løsninger, du ikke har tænkt over.

Hør mere om hvordan vi hjælper dig igennem byggeprocessen

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Ring til Anders på 20 98 99 88 eller klik på knappen herunder og udfyld formularen. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.

Effektiv renovering af huse i Horsens

Trænger huset til nyt tag? Vil du have lagt nye gulve? Efterisoleret boligen? Uanset hvad dine behov for renovering af boligen er, kan vi være dig behjælpelige. Vi har stor erfaring med renovering af hus i Horsens. Vi tilbyder et hold af kompetente fagfolk, dygtige håndværkere og en gennemsigtig proces, hvor du altid ved, hvad der foregår. En ombygning med Lokato er tryg og sikker - vi hjælper dig på effektiv vis i mål med at renovere din bolig til dine behov, drømme og ønsker for fremtiden. 

Drømmeboligen bliver til med vores renovering

Ikke alle finder en drømmebolig, der er indflytningsklar. Til tider kræver det renovering at realisere et drømmehjem, der lever op til alle dine ønsker og behov. Står du med en ældre villa fra f.eks. 60'erne eller 70'erne, som du vil renovere? Vi er klar til at optimere boligen til dine behov og skabe en mere moderne villa, der kan leve op til nutidens krav og indretning.

Huse bygget for årtier siden er ikke skabt til det liv, vi fører i dag. Derfor giver det god mening at bygge om, selvom huset ikke nødvendigvis er i dårlig stand. Det kan også ske, at du har købt dig et vaskeægte håndværkertilbud, som kræver hele turen. Dét kan vi også hjælpe dig med.

Renovering af huset for energioptimering

En renovering kan have praktiske og økonomiske årsager. Det behøver ikke udelukkende handle om udtryk og indretning. Du kan have behov for at renovere, for at visse rum bliver funktionelle i hverdagen. Men du kan også have et ønske om at mindske dit varmeforbrug eller reducere din strømregning.
Energioptimering kan sikres ved at renovere med bedre isolering, nyt tag eller udskiftning af de tekniske installationer. Dette kan ske som en del af en større renovering, når du alligevel er i gang med at rive gulve op og vælte vægge.

Kompetent renovation af hus

Lokato er et erfarent byggefirma med mange renoveringssager bag os. Vi har dygtige folk ombord, som har den rette fagekspertise samt evnerne til at udføre deres håndværk. Vores styrker er:
- Renovering med fokus på moderne funktionalitet
- Renovering med energioptimering i centrum
- Et hold sammensat af forskellige fagpersoner
- Effektive renoveringsforløb

Processen med os er tryg og sikker. Vi guider dig gennem hele renoveringsprocessen, så du ikke i et sekund er i tvivl om, hvad der skal ske.

Vi tilbyder kvalitetsrenovering i Aarhus

Står du over for en renovering i Horsens eller i Aarhus? Så er du landet det rette sted. Lokato har foretaget et utal af renoveringer i disse to områder. Du kan se flere eksempler her på hjemmesiden og læse mere om, hvad der blev ændret i boligerne.

Med ikke bare bred erfaring, men også gode samarbejdspartnere i området, er vi de rette til at stå for din renovering i områderne Horsens og Aarhus. Vi kan med vores loyale partnere sikre os, at din renovering udføres inden for tidsrammen, og at byggeriet sker med indgående fokus på kvalitet.
Ring for en uforpligtende snak om renovering af din bolig!