Renovering

Mange danskere bor i parcelhuse fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, og selvom boligerne i sin tid er opført i god kvalitet, lever de ikke op til forventninger, vi har i dag. En familieforøgelse kan skabe nye krav om plads, eller der kan opstå et nyt behov for lys eller rummelighed, der inspirerer os til at overveje mulighederne i vores bolig. En tilbygning kræver overblik og indsigt, men vores professionelle team kan hjælpe dig med at gøre selv omfattende projekter overskuelige og lette at gå til. Vi er en oplagt samarbejdspartner for dig, der planlægger at udføre tilbygning i, eller omkring, Aarhus.

Processen

01

KONTAKT OS

Kontakt os for en snak om renovering. Vi kan hjælpe med at finde den røde tråd gennem dit projekt og med vores faglige indsigt måske se nogle løsninger, du ikke har tænkt over.

02

Booking

Book et bygningstjek til din egen bolig eller i forbindelse med køb af ny ejendom.
Vi rådgiver om ombygning og energioptimering, og vi udarbejder et budget.
Hvis du gerne udfører noget af byggearbejdet, men mangler rådgivning, finder vi også en løsning på det.

03

Aftale

Ønsker du at fortsætte med Lokato Entreprise som samarbejdspartner, fastlægger vi i fælleskab et budget, som vi skal holde. Med udgangspunk i budgettet afdækker vi mulighederne og sammensætter et projekt, hvor du får det maksimale ud af det, du har til rådighed.

04

BUDGETTERING

Budgettet fastlåses og nødvendige tegninger, byggetilladelse, tidsplan og betalingsplan udføres.

05

OPSTART

Opstart af byggesagen. Der føres løbende tilsyn og vi følger op på de ting, der opstår i projektet. Ønskes der ændringer løbende i projektet, finder vi også en løsning på dette.

06

AFLEVERING

Udførsel af projektet og aflevering af den renoverede bygning.
Gennemgang efter 1 år.
Gennemgang efter 5 år.

Ombygning generelt

Beslutningen om at bygge om er ofte et alternativ til at flytte. Du har nogle behov, som boligen ikke længere op til. Lokato Entreprise har mange års erfaring med ombygning af etplanshuse nær Aarhus, og vi giver gerne vores besyv med, hvis du har planer om ombygning i Aarhus, Horsens og omegn.

KVALITET FOR PENGENE

Der er ofte mange forskellige fagligheder i spil, når en bolig skal bygges om, og det er sjældent, at den mest oplagte håndværker til at lægge det nye gulv, er den samme, som lægger det bedste tag.

Hos Lokato Entreprise er en af vores styrker, at vores projektledere har kombineret en håndværkerfaglighed med en bygningskonstruktøruddannelse. Det betyder, at vi har det overblik, der er nødvendig for at planlægge et velfungerende ombygningsforløb. Vi ved, hvem der udfører en opgave bedst inden for budgettet, og derfor får du den bedste kvalitet og værdi for dine penge.

VI HJÆLPER MED DEN RØDE TRÅD

I forbindelse med ombygning nær Aarhus og Horsens, starter vi altid med et indledende møde og gennemgang af den bygning, du gerne vil bygge om. Vi lytter til dine ønsker og laver en plantegning, så vi tydeligt at visualisere forløbet for dig. Herefter formidler vi et tilbud. Vælger du at fortsætte med Lokato Entreprise som samarbejdspartner til, foretager vi en budgettering og lægger en tidsplan, før vi starter selve ombygningen.

Vi gør en dyd ud af, at kommunikationen er tydelig og gennemsigtig. Det er nemlig den måde, vi sikrer os, at vi bedst muligt opfylder dine ønsker, og vi forstår hinanden.

Brug for hjælp til din renovering?

Ring til os på +45 75 67 99 88 og lad os få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer videre.