Erhverv

Lokato Entreprise udfører hoved- & totalentrepriser hovedsageligt i Jylland. Vi arbejder både med erhvervsdomiciler, boligprojekter samt offentlige byggerier.

Ved en totalentreprise overlader du alle processer – fra idé til færdigt byggeri - til ét enkelt firma. En af fordelene ved denne løsning er, at du er mere sikker på at få et sammenhængende, veludført resultat med et gennemgående udtryk.

Du bliver desuden befriet for det pres og ansvar, der er forbundet med at gennemføre et byggeprojekt, da entreprisefirmaet har styr på hele projektet.

Projektet bygger på en klar tidsplan og et fastlagt budget, efter du har underskrevet kontrakten.

Totalentreprise

Ved en totalentreprise overlader du alle de processer, der er forbundet med byggeriet, til ét enkelt firma.
Læs mere

Hovedentreprise

Ved hovedentreprise overtager vi projektet fra dine rådgivere og sørger for, at du kommer sikkert i mål til aftalt pris og tid.
Læs mere

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Ring til Jens på 20 25 99 88 eller klik på knappen herunder og udfyld formularen. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.

Professionelt erhvervsbyggeri i Aarhus

Skal vi stå for dit erhvervsbyggeri? Lokato har varetaget et væld af byggerier for erhvervskunder og offentlige institutioner. Alt fra skoletilbygninger, til butikstorve, kontorlokaler, erhvervsdomiciler, rækkehusprojekter og meget mere. Vi har en bred erfaring med at opføre bygninger og tilbygninger samt at renovere inden for erhverv. Du kan se nærmere på vores referencer her på hjemmesiden. Du finder et væld af forskellige projekter inden for erhvervsbyggeri i Aarhus og i andre jyske byer. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Vi udfører erhvervsbyggeri som hoved- og totalentrepriser. Det er primært i Jylland og specielt nær Aarhus, at vi hjælper erhvervskunder i mål med deres byggerier. Fordelen ved at vælge os som samarbejdspartner er, at vi som totalentreprenør står for hele projektet. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om noget. Lokato har et bredt team af erfarne og veluddannede folk, der hver eneste dag udfører deres arbejde med stor stolthed og fokus på godt håndværk.

Erhvervsbyggeri som totalentreprise

Lokato tilbyder to koncepter til erhvervsbyggeri: Hovedentreprise og totalentreprise.

Vælger du totalentreprise, overlader du alt, der har at gøre med byggeriet, til ét byggefirma. Det kan i mange tilfælde være en stor fordel, idet der ikke er flere firmaer til at komplicere opgaven og skabe forskellige udtryk i byggeriet. Som man ofte siger det: "for mange kokke fordærver maden". Det betyder dog ikke, at det er et problem at bruge flere samarbejdspartnere til ét projekt. Det kan blot være en fordel at vælge totalentreprisen. Specielt hvis du vil overlade det fulde ansvar til en ekstern part. Har du interne rådgivere eller et tilknyttet team af dem, bør du gå med hovedentreprisen. 

Andre fordele ved totalentreprise til erhverv er:

- Du får et mere sammenhængende udtryk
- Vi har stået for mange totalentrepriser
- Lokato varetager alle processer 
- Du kan fokusere på andre ting

Vælger du Lokato til dit erhvervsbyggeri som totalentreprenør, slipper du også for at stå med ansvaret selv. Som entreprisefirma har vi styr på det hele, og der vil altid forelægge en klar plan for dit erhvervsbyggeri. Vi tager os af alt fra udbudsmateriale og tegninger til styrelse af byggepladsen. 

Lokato har været totalentreprenør for adskillige erhvervskunder. Du kan se flere af dem her på hjemmesiden under vores referencer.

Hovedentreprise - tryghed og godt samarbejde

Denne løsning er oplagt til erhvervsbyggeri, når du selv vil stå med det overordnede ansvar. Det er en oplagt samarbejdsform, når du allerede har et team af rådgivere, der har udarbejdet tegninger og som også kan stå for det praktiske med tilladelser fra myndighederne.

Som hovedentreprenør får vi opgaven ind fra dit rådgiverteam og samarbejder med dem. Som hovedentreprenør vil vi stå for selve byggeledelsen og udførslen af arbejdet. Vi varetager udarbejdelse af kontrakter til underleverandører og leder arbejdsprocessen af de involverede parter. Det vil dog være dine egne rådgivere, der står med, f.eks. tegninger og indhentning af tilladelser fra myndighederne.

Fordele ved hovedentreprise er:

- Lokato skriver kontrakt med fagentreprenører
- Dine egne rådgivere står for tegninger mm.
- Lokato står for den fulde byggeledelse
- Du beholder det overordnede ansvar.

Hovedentreprise er også en opgave, vi er erfaren i, når det gælder erhvervsbyggeri. Se vores mange projekter her på siden, eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Sådan ser et samarbejde med Lokato ud

Et samarbejde med Lokato har altid en professionel karakter. Vi er hverken useriøse eller sløsede med vores arbejde. Vi har et dygtigt hold af projektledere, der gør deres ypperste for at efterkomme dine ønsker som erhvervskunde. Som totalentreprenør er vi klar til at tage styringen, rådgive dig til de bedste løsninger og overse, at projektet kommer i mål til deadline og efter de ønskede krav. Som hovedentreprenør står vi klar til et godt samarbejde og en kvalitetsledelse af din byggeplads.

Lokato samarbejder med dig ud fra en konkret tilgang til virkeligheden og det at bygge, renovere og bygge til. Alle vores projektledere har håndværksmæssig baggrund. Det betyder, at de kan forholdene sig til de helt små detaljer og praktiske forhold, der måtte være under dit erhvervsbyggeri. De har stor forståelse for håndværkernes arbejde og kan på den måde sammensætte en tidsplan, der er til at overholde. Netop så du får dit projekt i mål til tiden.

Kvalitet er også et af vores fokusområder. Vi bestræber os på at hyre de absolut bedste og mest pålidelige fagentreprenører ind til dit erhvervsprojekt. Ligesom vi arbejder intenst ude på byggepladsen med at lede og overse, at arbejdet bliver udført på rette vis og til den aftalte tid. Som byggeleder efterser vi dine interesser og holder dig løbende opdateret på projektet.

Godt samarbejde er noget af det absolut vigtigste i vores dagligdag. Alle vores projektledere er dygtige folk, som forstår at sætte sig ind i tingene og tale med andre mennesker. Af den grund kan du altid forvente et pålideligt samarbejde med os, uanset om vi står for hele entreprisen eller en del af den. Denne evne til at have et bæredygtigt samarbejde tager vi med os, når vi styrer byggepladsen og hyrer dygtige håndværkere ind til opgaverne.

Vi udfører erhvervsbyggeri af enhver art

Hvilket projekt i eller omkring Aarhus står du overfor? Vi kan det hele hos Lokato. Tilbygning, ombygning eller renovering. Vi har en portefølje af spændende projekter bag os - som hoved- og totalentreprenør. Alt fra at opdele et erhvervslejemål til flere mindre lejemål til at opføre nye faglokaler på en skole.

Ingen projekter er for store eller for små til os. Vi er altid klar på en ny og spændende opgave, hvor vi kan lade vores faglige ekspertise komme til udtryk. Lad os hjælpe dig i mål med:

- En tilbygning til en skole
- En renovering af lejemål
- Opførsel af kontorfaciliteter og showroom
- Opførsel af rækkehuse
- Opførsel af multihal.

Listen er lang, og du kan se meget mere om vores erhvervsbyggerier under vores referencer. Der er ikke det projekt, vi ikke er klar til at udføre. Der er selvfølgelig nogle typer af byggerier, vi har mere erfaring med inden for erhverv. Men du skal ikke tøve med at kontakte os om dit projekt. Idet vi hyrer dygtige fagentreprenører ind til opgaven, kan vi stå for mange typer af erhvervsbyggerier.

Se vores tidligere projekter her på siden

Vil du se nærmere på, hvilke projekter vi tidligere har begivet os ud i? Du finder alle vores referencer her på siden. Dem kan du drage inspiration fra, ligesom de kan bekræfte dig i, at vi er et erfarent entreprisefirma med mange opgaver bag os. Om du skal have bygget til, opført nye bygninger eller renoveret eller opdelt eksisterende erhvervslokaler, så er vi din oplagte samarbejdspartner. Vi har erfaring med at styre erhvervsprojekter af enhver slags.

Vil du vide mere? Det er 100 % uforpligtende at mødes med os og få en indledende snak. Viser det sig at være et godt match, skriver vi kontrakt som total- eller hovedentreprenør og går i gang med at udarbejde en tidsplan for dit projekt. Vi arbejder altid på gennemskuelig vis, så du har en klar ide om, hvad du kan forvente. Vi skjuler ikke noget, men er åben omkring alle problemstillinger eller udfordringer, der måtte opstå under byggeriet.

Ring eller skriv i dag - vi ser frem til at høre mere om dit erhvervsbyggeri.